Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája: A Bayern és a Chelsea is nyert idegenben

2021.02.23
23:09
2021.03.18
07:33
Forrás
Pannon RTV
A tavalyi BL győztes Bayern München Rómában a Lazio csapatát győzte le 4:1-re. Az Atlético Madrid pályaválasztóként Bukarestben 0:1-re kapott ki a Chelseatől.

Két mérkőzést rendeztek a kedden este a Bajnokok ligája nyolcaddőntőjében. A Lazio csapata hazai pályán a Bayern München együttesével mérkőzött. A címvédő németek már a 9. percben Lewandowski révén megszerezték a vezetést. Az első félidőben Musiala és Sane is bevette az olaszok kapuját. A szünet után tovább támadott a Bayern és a 47. percben Acerbi öngóljával már 4:0 volt az eredmény. A Lacio két perccel később Correa révén szépített. A mérkőzés végéig nem született újabb találat, de a Bayern a 4:1-es idegenbeli győzelmével már valószínű így is biztosította a továbbjutást a legjobb nyolc közé.

A nap másik mérkőzésén, amit Bukarestben játszottak, az Atlético Madrid a Chelseat látta vendégül. A spanyolok elsősorban a védekezésre koncentráltak. Átadták a területet az angoloknak, akik annak ellenére, hogy többet birtokolták a labdát nem tudtak nagyobb helyzeteket kialakítani. A mérkőzés egyetlen találatát Olivier Giroud szerezte. A francia középcsatár egy beívelést követően ollózva vette be Oblak kapuját.

Holnap két újabb mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Az Atalanta a Real Madridot fogadja, míg a Borussia Mönchengladbach a Manchester Cityvel mérkőzik meg Budapesten a Puskás Arénában.

Bajnokok Ligája
Bayern München
Chelsea
Lazio
Atletico Madrid

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.