Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája: A négy között a Juventus és a Monaco is

2017.04.19
23:09
A Juventus rendkívül magabiztosan, 0-0-s döntetlennel őrizte meg az első mérkőzésen kiharcolt háromgólos előnyét az FC Barcelonával szemben, míg a Monaco kettős győzelemmel jutott tovább a Borussia Dortmund ellenében a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján szerda este
A Juventus rendkívül magabiztosan, 0-0-s döntetlennel őrizte meg az első mérkőzésen kiharcolt háromgólos előnyét az FC Barcelonával szemben, míg a Monaco kettős győzelemmel jutott tovább a Borussia Dortmund ellenében a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján szerda este. Kedden a Real Madrid hosszabbítás után búcsúztatta a Bayern Münchent, míg az Atlético Madrid a Leicester City ellenében jutott tovább. Az elődöntő sorsolását pénteken 12 órától Nyonban tartják. (MTI, kép: FoNet/AP) Mesto: Barcelona Datum: 19.04.2017 Dogadjaj: SPORT/FUDBAL -  utakmica Barselona - Juventus u okviru revanša èetvrtine finala Lige šampiona Licnosti: Gerard Pique, Gonzalo Higuain FC Barcelona-Juventus: 0-0. Továbbjutott: a Juventus, 3-0-ás összesítéssel.   Mesto: Monaco Datum: 19.04.2017 Dogadjaj: SPORT/FUDBAL -  utakmica Monako - Borusija Dortmund u okviru revanša èetvrtine finala Lige šampiona Licnosti: Radamel Falcao AS Monaco-Borussia Dortmund: 3-1. Továbbjutott: az AS Monaco, kettős győzelemmel, 6-3-as összesítéssel.
foci
Bajnokok Ligája
BL
Juventus
Monaco

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű