Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája: Nem bírtak egymással szerdán a csapatok

2022.02.23
22:52
2022.02.24
07:41
Forrás
MTI
Az Atlético Madrid a Manchester United csapatával, míg a Benfica az Ajax Amsterdammal csapott össze.

Mindkét szerdai mérkőzés döntetlennel ért véget a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első felvonásán. Az Atlético Madrid és a Manchester United spanyolországi összecsapásán a hazaiak már a 7. percben vezetést szereztek, Joao Felix egy gyönyörű csukafejessel vette be az Aléticónál nevelkedett David De Gea kapuját. Az első félidőben alárendelt szerepet játszó Manchester a fordulást követően ritmust váltott, és végül a 19 esztendős Anthony Elanga pályafutása első BL-találatával a 80. percben egyenlített. Ez volt a Vörös Ördögök történetének 500. gólja a legrangosabb európai kupában.

A két korábbi győztes, a Benfica és az Ajax Amsterdam 2-2-es döntetlennel végződött lisszaboni találkozóján Sébastien Haller játszotta a főszerepet. Az Ajax elefántcsontparti támadója - aki a csoportkörben mind a hat mérkőzésen betalálva tíz gólt szerzett - előbb a saját, majd az ellenfél kapujába is betalált.

Bajnokok Ligája
BL
nyolcaddöntő

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.