Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája: A Salzburg kiejtheti a Liverpoolt

2019.12.10
16:10
Forrás
Pannon RTV
A BL-ben legutóbb 7 évvel ezelőtt esett meg, hogy a címvédő már a csoportkörben elvérzett. Akkor a Chelsea esett ki, most pedig a Liverpoollal történhet meg ugyanez, ha kikap Ausztriában.

Ma és holnap a 2019–2020-as Bajnokok Ligája-idény utolsó csoportkörös fordulóját rendezik meg. Az ausztriai Salzburg hazai pályán ejtheti ki a címvédő Liverpoolt. A E-csoport másik meccsén a Napoli a Genk csapatával mérkőzik. Mindkét mérkőzés 18 óra 55 perckor kezdődik. A mai nap slágermeccsét 21 órakor, az F-csoportban rendezik meg, ugyanis az Inter fogadja a Barcelona együttesét, míg a Borussia Dortmund a cseh Slavia Praha csapatával mérkőzik meg. A H-csoportban a Chelsea csap össze a Lille gárdájával, az Ajax pedig a Valenciával játszik.

Bajnokok Ligája
labdarúgás

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.