Ugrás a tartalomra

A bajnokság tavaszi idényére készül a TSC

2022.01.09
15:30
2022.01.09
15:40
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgói megkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első találkozón főként erőnléti gyakorlatok voltak a középpontban, de az edzés végére előkerült a labda is. A csapat Törökországban edzőtáborozik, amennyiben a járványhelyzet engedi.

Már készül a TSC felnőtt labdarúgó csapata a bajnokság tavaszi idényére.

Bocskay Bertalan kipihenten, jó kondícióban tért vissza Topolyára.

„Nyilván azért kicsit nehéz volt elkezdeni az edzést, ugye két és fél hetet voltunk otthon. Kaptunk házimunkát, szerintem mindenki becsülettel végezte, ahogy láttam az edzésen. Nyilván még nem olyanok a passzok, meg a mozgások, amilyennek kell lennie, de az idő teltével ezek jobbak lesznek.”

A klubban még dolgoznak azon, hogy erősítsék a csapatot. A játékosokat illetően várhatóan új igazolások is lesznek, a következő napokban erről is tájékoztatják a közvéleményt - mondta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója.

„Maximális pozitív hozzáállással várjuk a folytatást, és azt mondom, hogy az új edző, aki öt mérkőzésen keresztül vezette a csapatot, sokkal többet ki tud a játékosokból húzni majd a tavaszi részben, és remélem, hogy sokkal jobb helyezést fogunk elérni ettől a jelenlegi kilencedik helytől.”

A felkészülés január 14-ig a topolyai akadémián zajlik. Majd két hétre Törökországba utazik a csapat, ahol négy edzőmérkőzést játszanak, amennyiben ezt a járványhelyzet engedi. Az edzőtábor után még egy barátságos mérkőzés és további edzések várják a játékosokat Vajdaságban.

TSC
Topolya
Bocskay Bertalan
játékos
Palágyi Szabolcs
vezérigazgató
felkészülés
labdarúgó
edzés
tavaszi szezon

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.