Ugrás a tartalomra
Tanjug/Giuseppe Cacace, Pool via AP

Baleset a Bahreini Nagydíjon

2020-11-29
17:29
Forrás
MTI
Rendkívül ijesztő pillanatokkal kezdődött a Formula–1-es Bahreini Nagydíj: a Haas pilótája, Romain Grosjean hatalmas ütközés következtében esett ki a versenyből az első körben.

Az autó kettétört, kigyulladt és lyukat ütött a szalagkorláton.

Tanjug/Giuseppe Cacace, Pool via AP

A francia pilóta csodával határos módon kiszabadult a lángok közül. Mintegy 15-20 másodpercet töltött az égő autóban. A Haas jelentése szerint kisebb égési sérüléseket szenvedett a francia pilóta a kezén és a bokáján. A helyzethez képest jól van, de kórházba szállították, állítólag bordatörést is szenvedett. 

A Bahreini Nagydíjat félbeszakították, röviddel fél öt után indult újra a mezőny. 

Bahreini Nagydíj
Formula-1
baleset
szerencsétlenség

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.