Ugrás a tartalomra

Barátságos meccset játszottak az adorjáni Tisza focistái

2021.12.29
14:20
2021.12.29
16:54
Forrás
Pannon RTV
Nikolics Nemanja magyar válogatott labdarúgó, a MOL Fehérvár játékosa pályafutása kezdetén két szezont töltött az adorjáni Tisza csapatánál.

A Tisza egykori és mostani játékosai játszottak ma barátságos mérkőzést Magyarkanizsán, ahol Nikolics mellett valamikor csapattársai is pályára léptek.

A magyarkanizsai gyógyfürdő Sportcsarnokában került sor a szokásos barátságos mérkőzésre az adorjáni Tisza valamikori játékosai és a klub jelenlegi csapata között. A mérkőzésen egyik csapat sem vallott szégyent, több helyzet után végül 6:6-os döntetlennel zárult a meccs.

Tomišić Stefan, labdarúgó, FK Tisza, Adorján: „Elsősorban megtiszteltetés volt ellenük játszani. Örülök, hogy ennek a tradíciónak a részese lehettem, ez egy hosszú, évekre visszanyúló tradíció. Visszamenőleg egy jó pár évre, összefut a régi gárda a fiatalok ellen. Megtisztelő volt játszani egy olyan játékos ellen, mint Nikolics Nemanja.”

Nikolics Nemanja is többször pályára lépett a kétszer 30 perces barátságos mérkőzésen, sőt kisfia, Marko is játszott. A magyar válogatott labdarúgó mindig örömmel tér vissza régi csapattársaihoz, klubjához.

Nikolics Nemanja, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Mondhatni, igazi barátok, mert serdülő korom óta együtt játszottunk és végig megmaradt a barátságunk, úgyhogy ez mindig jó móka. Örülök annak, hogy még mindig az a szenvedély, az a szeretet a játék iránt megmaradt bennük is. Mondhatni, hogy most már ők nem azon a szinten vannak, ahol én vagyok, de a foci nem is erről szól.”

A barátságos mérkőzésen Borsos Csaba, a klub elnöke fújta a sípot. Elmondta, hogy a fiatal csapatnak sokat jelent, hogy egy magyar válogatott labdarúgóval léphetnek pályára.

Borsos Csaba, elnök, FK Tisza, Adorján: „Az az igazság, hogy Nemanjával még én is fociztam együtt a csapatban, annak idején. Az a legrosszabb érzés számomra, hogy én már nem birok velük együtt szaladni, mert ezt a tempót én már nem bírnám. Egyébként nagyon-nagyon felemelő érzés látni a valamikori és a mostani játékosaimat, így együtt.”

A barátságos mérkőzést fotózás és közös ebéd zárta.

Nikolics Nemanja
Mol Fehérvár FC
Adorján
adorjáni Tisza
labdarúgás

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.