Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Molnár Ádám

Barátságos meccset játszottak az adorjáni Tisza focistái

2021.12.29
14:20
2021.12.29
16:54
Forrás
Pannon RTV
Nikolics Nemanja magyar válogatott labdarúgó, a MOL Fehérvár játékosa pályafutása kezdetén két szezont töltött az adorjáni Tisza csapatánál.

A Tisza egykori és mostani játékosai játszottak ma barátságos mérkőzést Magyarkanizsán, ahol Nikolics mellett valamikor csapattársai is pályára léptek.

Pannon RTV/ Molnár Ádám

A magyarkanizsai gyógyfürdő Sportcsarnokában került sor a szokásos barátságos mérkőzésre az adorjáni Tisza valamikori játékosai és a klub jelenlegi csapata között. A mérkőzésen egyik csapat sem vallott szégyent, több helyzet után végül 6:6-os döntetlennel zárult a meccs.

Tomišić Stefan, labdarúgó, FK Tisza, Adorján: „Elsősorban megtiszteltetés volt ellenük játszani. Örülök, hogy ennek a tradíciónak a részese lehettem, ez egy hosszú, évekre visszanyúló tradíció. Visszamenőleg egy jó pár évre, összefut a régi gárda a fiatalok ellen. Megtisztelő volt játszani egy olyan játékos ellen, mint Nikolics Nemanja.”

Pannon RTV/ Molnár Ádám

Nikolics Nemanja is többször pályára lépett a kétszer 30 perces barátságos mérkőzésen, sőt kisfia, Marko is játszott. A magyar válogatott labdarúgó mindig örömmel tér vissza régi csapattársaihoz, klubjához.

Nikolics Nemanja, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Mondhatni, igazi barátok, mert serdülő korom óta együtt játszottunk és végig megmaradt a barátságunk, úgyhogy ez mindig jó móka. Örülök annak, hogy még mindig az a szenvedély, az a szeretet a játék iránt megmaradt bennük is. Mondhatni, hogy most már ők nem azon a szinten vannak, ahol én vagyok, de a foci nem is erről szól.”

Pannon RTV/ Molnár Ádám

A barátságos mérkőzésen Borsos Csaba, a klub elnöke fújta a sípot. Elmondta, hogy a fiatal csapatnak sokat jelent, hogy egy magyar válogatott labdarúgóval léphetnek pályára.

Borsos Csaba, elnök, FK Tisza, Adorján: „Az az igazság, hogy Nemanjával még én is fociztam együtt a csapatban, annak idején. Az a legrosszabb érzés számomra, hogy én már nem birok velük együtt szaladni, mert ezt a tempót én már nem bírnám. Egyébként nagyon-nagyon felemelő érzés látni a valamikori és a mostani játékosaimat, így együtt.”

A barátságos mérkőzést fotózás és közös ebéd zárta.

Nikolics Nemanja
Mol Fehérvár FC
Adorján
adorjáni Tisza
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű