Ugrás a tartalomra

A Barca 3-0-ra nyerte a spanyol bajnokság csúcsmeccsét

2017.12.23
16:30
2024.03.19
08:37
A Barcelona labdarúgó csapata nyerte a Real Madrid elleni El Clásicót. A Barcelona 3:0-ra nyert Madridban, így a spanyol bajnokságon 45 ponttal vezet, a Real Madrid lemaradása 14 pont.

A gól nélküli első félidőt követően a katalánok átvették az irányítást, és Luis Suarez találatával az 54. percben megszerezték a vezetést. A Barcelona nyomása ezt követően is folytatódott, és egy jogosan megítélt büntetőt követően Lionel Messi 2:0-ra növelte a vezetést. A mérkőzés végén még Aleix Vidal is betalált, így a Barcelona 3:0-ra nyert Madridban.

A spanyol bajnokságot 45 ponttal továbbra is a Barcelona vezeti, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Real Madrid lemaradása 14 pont a katalánokkal szemben.

barcelóna
Real Madrid
labdarúgó
spanyol

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.