Ugrás a tartalomra

Barcelona: Kulcsfontosságú lehet a jövő hét Messi visszaszerzésében

2023.04.07
17:07
Forrás
nemzetisport.hu
A katalán Sport.es értesülései szerint az FC Barcelona vezetősége jövő héten találkozik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság edzőivel, hogy felmérjék, lehetséges-e Lionel Messi nyári szerződtetése.

A lap kiemeli, a jövő heti tárgyalás kulcsfontosságú lépés a hétszeres aranylabdás visszaszerzéséhez, hiszen a klubnak számos intézkedést végre kell hajtania, hogy regisztrálhassa korábbi labdarúgóját. Mint írják, a Barcelona egy megvalósíthatósági tervet készít és ad a La Ligának, melyben kifejti, hogyan vinné a fizetési plafon alá a labdarúgók bérét, valamint hogyan csökkentené kiadásait, és hogyan tenne szert plusz bevételekre.

A klub arra számít, hogy a liga a jövő heti tárgyaláson zöld utat ad, és szeretné tudni, hogy a liga támogatja-e Lionel Messi szerződtetését.

A Sport megjegyzi, a szerdai El Clásicót a hírek szerint a Camp Nouban megtekintő argentint is érdekli a visszatérés lehetősége, és ez nem csak a Barcelona, hanem a bajnokság számára is jótékony hatással lenne. Lionel Messi egyelőre nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését a Paris Saint-Germainnel, sőt a hírek szerint a felek már közel állnak a váláshoz is.

Lionel Messi
FC Barcelona
labdarúgás
foci
futball

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.