Ugrás a tartalomra

A Barcelona nyerte a Spanyol Kupát

2021.04.18
07:25
Forrás
Nemzeti Sport
Kiütéses győzelmet aratott a Barcelona az Athletic Bilbao felett. A spanyol labdarúgó Király-kupa döntőjében a katalánok 4-0-ra győzték le a baszk csapatot.

Az Athletic Bilbao teljesen feladta a támadásokat, tízszázalékos labdabirtoklást sem tudtak felmutatni, de az első játékrészt megúszták kapott gól nélkül. A szünet után Griezmann három méterről hibázott. Ezután a barcelonai Frenkie de Jong kiosztott két gólpasszt, egyet Antoine Griezmann, egyet Lionel Messi részére, a kettő között ő maga is betalált, majd Messi megszerezte a második gólját is, így pár perc alatt eldőlt tehát a kupa sorsa. A katalán csapat története során 31. alkalommal hódította el a trófeát.

A 23-szoros győztes baszk együttes két héten belül második kupadöntőjét bukta el, ugyanis a 2019/20-as idény fináléját április 3-án pótolták, melyen a Real Sociedadtól kapott ki 1-0-ra.

FC Barcelona

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.