Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Angel Fernandez

A Barcelona nyerte a Spanyol Kupát

2021.04.18
07:25
Forrás
Nemzeti Sport
Kiütéses győzelmet aratott a Barcelona az Athletic Bilbao felett. A spanyol labdarúgó Király-kupa döntőjében a katalánok 4-0-ra győzték le a baszk csapatot.

Az Athletic Bilbao teljesen feladta a támadásokat, tízszázalékos labdabirtoklást sem tudtak felmutatni, de az első játékrészt megúszták kapott gól nélkül. A szünet után Griezmann három méterről hibázott. Ezután a barcelonai Frenkie de Jong kiosztott két gólpasszt, egyet Antoine Griezmann, egyet Lionel Messi részére, a kettő között ő maga is betalált, majd Messi megszerezte a második gólját is, így pár perc alatt eldőlt tehát a kupa sorsa. A katalán csapat története során 31. alkalommal hódította el a trófeát.

A 23-szoros győztes baszk együttes két héten belül második kupadöntőjét bukta el, ugyanis a 2019/20-as idény fináléját április 3-án pótolták, melyen a Real Sociedadtól kapott ki 1-0-ra.

FC Barcelona

Most

07:34, Frissítve: 07:45

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.