Ugrás a tartalomra

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

2017.11.23
21:54
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Csütörtök este a Crvena Zvezda a BATE Boriszov csapatával mérkőzött Fehéroroszországban. Az összecsapás sorsdöntő volt mindkét együttes számára, ennek következtében egy kemény, visszafogott mérkőzésre lehetett számítani.

A belgrádi együttes többet birtokolta a labdát és több helyzetet is kialakított, azonban ezeket nem sikerült gólra váltaniuk. A piros-fehéreknek így be kellett érniük egy ponttal, amely elegendő ahhoz, hogy az Európa-liga H csoportjában az Arsenal mögött megtartsák második helyüket, amely azt jelentené, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelnek.

A csoportkör utolsó mérkőzésén december 7-én a Crvena Zvezda a csoportban ugyancsak 6 pontos Köln együttesét látja vendégül. A belgrádiaknak itt egy döntetlen eredmény is elegendő ahhoz, hogy másodikként továbbjussanak a csoportjukból.

Crvena zvezda
BATE Borisov
labdarúgó

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.