Ugrás a tartalomra
TSC edz
Pannon RTV

A Bečej a topolyai TSC következő ellenfele

2018-09-13
12:47
2018-09-13
17:41
Forrás
Pannon RTV
Az óbecsei Bečej csapata ellen mérkőzik a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga nyolcadik fordulójában. A TSC játékosai nagy erőbedobással készülnek a következő megmérettetésre.

A meccset szombaton játsszák a zentai városi stadionban, 16 órától. A belépés ingyenes, de aki 150 dináros jegyet vált, TSC szurkolói pólót kap. Az Inđija csapatától elszenvedett 4:0-ás vereség után a TSC tizedik a táblázaton 6 ponttal, míg a Bečej 1918 a tizenkettedik, szintén hat ponttal.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Most beleszaladtunk egy nem várt nagy arányú vereségbe, úgyhogy mindenféleképp ki szeretnénk ezt javítani a következő mérkőzésen Becse ellen. Becseiek is most egy rossz szériában vannak, utolsó három mérkőzésüket elvesztették, úgyhogy biztos nagy motivációval fognak ellenünk pályára lépni, úgyhogy én egy nagyon szoros mérkőzést várok, természetesen a végén mi jöjjünk ki jobban, mindenféleképp nekünk is fontos lenne a győzelem.”

Topolya
TSC
labdarúgó
Bečej

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.