Ugrás a tartalomra
TSC edz
Pannon RTV

A Bečej a topolyai TSC következő ellenfele

2018-09-13
12:47
2018-09-13
17:41
Forrás
Pannon RTV
Az óbecsei Bečej csapata ellen mérkőzik a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga nyolcadik fordulójában. A TSC játékosai nagy erőbedobással készülnek a következő megmérettetésre.

A meccset szombaton játsszák a zentai városi stadionban, 16 órától. A belépés ingyenes, de aki 150 dináros jegyet vált, TSC szurkolói pólót kap. Az Inđija csapatától elszenvedett 4:0-ás vereség után a TSC tizedik a táblázaton 6 ponttal, míg a Bečej 1918 a tizenkettedik, szintén hat ponttal.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Most beleszaladtunk egy nem várt nagy arányú vereségbe, úgyhogy mindenféleképp ki szeretnénk ezt javítani a következő mérkőzésen Becse ellen. Becseiek is most egy rossz szériában vannak, utolsó három mérkőzésüket elvesztették, úgyhogy biztos nagy motivációval fognak ellenünk pályára lépni, úgyhogy én egy nagyon szoros mérkőzést várok, természetesen a végén mi jöjjünk ki jobban, mindenféleképp nekünk is fontos lenne a győzelem.”

Topolya
TSC
labdarúgó
Bečej

Most

09:14, Frissítve: 09:48

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.
07:41, Frissítve: 10:05

Kisebbségi média, mint kulturális örökség

Európa 5 országából érkeztek idén vendégek a kisebbségi és helyi média második európai konferenciájára. A tanácskozás a Heror Media Pont és a Magyar Szó Lapkiadó közös szervezésében valósul meg.
07:34, Frissítve: 08:19

Beszélgetés Ágh Istvánnal

Ágh István magyar költő, író volt a magyarkanizsai könyvtárban megtartott irodalmi est vendége. A megközelítőleg 40 kötetet kiadó íróval Pécsi Györgyi irodalomtörténész és Bicskei Zoltán beszélgetett.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.