Ugrás a tartalomra
TSC edz
Pannon RTV

A Bečej a topolyai TSC következő ellenfele

2018-09-13
12:47
2018-09-13
17:41
Forrás
Pannon RTV
Az óbecsei Bečej csapata ellen mérkőzik a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga nyolcadik fordulójában. A TSC játékosai nagy erőbedobással készülnek a következő megmérettetésre.

A meccset szombaton játsszák a zentai városi stadionban, 16 órától. A belépés ingyenes, de aki 150 dináros jegyet vált, TSC szurkolói pólót kap. Az Inđija csapatától elszenvedett 4:0-ás vereség után a TSC tizedik a táblázaton 6 ponttal, míg a Bečej 1918 a tizenkettedik, szintén hat ponttal.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Most beleszaladtunk egy nem várt nagy arányú vereségbe, úgyhogy mindenféleképp ki szeretnénk ezt javítani a következő mérkőzésen Becse ellen. Becseiek is most egy rossz szériában vannak, utolsó három mérkőzésüket elvesztették, úgyhogy biztos nagy motivációval fognak ellenünk pályára lépni, úgyhogy én egy nagyon szoros mérkőzést várok, természetesen a végén mi jöjjünk ki jobban, mindenféleképp nekünk is fontos lenne a győzelem.”

Topolya
TSC
labdarúgó
Bečej

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.