Ugrás a tartalomra
TSC edz
Pannon RTV

A Bečej a topolyai TSC következő ellenfele

2018-09-13
12:47
2018-09-13
17:41
Forrás
Pannon RTV
Az óbecsei Bečej csapata ellen mérkőzik a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga nyolcadik fordulójában. A TSC játékosai nagy erőbedobással készülnek a következő megmérettetésre.

A meccset szombaton játsszák a zentai városi stadionban, 16 órától. A belépés ingyenes, de aki 150 dináros jegyet vált, TSC szurkolói pólót kap. Az Inđija csapatától elszenvedett 4:0-ás vereség után a TSC tizedik a táblázaton 6 ponttal, míg a Bečej 1918 a tizenkettedik, szintén hat ponttal.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Most beleszaladtunk egy nem várt nagy arányú vereségbe, úgyhogy mindenféleképp ki szeretnénk ezt javítani a következő mérkőzésen Becse ellen. Becseiek is most egy rossz szériában vannak, utolsó három mérkőzésüket elvesztették, úgyhogy biztos nagy motivációval fognak ellenünk pályára lépni, úgyhogy én egy nagyon szoros mérkőzést várok, természetesen a végén mi jöjjünk ki jobban, mindenféleképp nekünk is fontos lenne a győzelem.”

Topolya
TSC
labdarúgó
Bečej

Most

19:54, Frissítve: 20:21

Haradinaj: A vámtarifák maradnak

A Szerbiából származó árura kivetett vámtarifák mindaddig érvényben maradnak, amíg nem születik egy mindent átfogó, kölcsönös megállapodás Koszovó elismeréséről - jelentette ki Ramush Haradinaj.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.