Ugrás a tartalomra

Befejezte kupaszereplését a TSC

2022.04.06
21:34
2022.04.07
16:36
Forrás
Pannon RTV
4:0-s győzelmet aratott a Crvena zvezda a TSC felett hazai pályán, így a topolyai csapat kiesett a Szerb Kupából.

Búcsúzott a Szerbiai Kupa további küzdelmeitől a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak 4:0-ás vereséget szenvedtek Belgrádban a Crvena zvezda vendégeiként. A fővárosi piros-fehérek már a 6. percben megszerezték a vezetést, ekkor Katai büntetőből volt eredményes. Az első félidőben több találat nem született. A térfélcserét követően aztán újabb 11-esből növelte előnyét a Zvezda, a TSC pedig Đakovac kiállításával emberhátrányba került. A hátralévő bő fél órában a belgrádiak további két gólt lőttek, és bejutottak a legjobb négy együttes közé.

Bocskay Bertalan, játékos, TSC: „Ebből a meccsből többet ki lehetett volna hozni. Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, az első és a második félidőben is, amikor uraltuk a játékot. Szerintem nem túlzás, ha ezt mondom. Sok jól átforgatott labdánk volt, a széleken próbáltunk meg támadásokat vezetni. Voltak beadások is, és ott voltunk a 16-oson belül. Sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani, ami a legszomorúbb, ugyanis a focit gólra játsszák, a Zvezda pedig négyet berúgott.”

TSC
Crvena zvezda
futball
labdarúgás

Most

12:09

Tréfás tanári hangverseny Magyarkanizsán

A könnyedebb hangvételű előadás a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola és az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola tanárainak és diákjainak közreműködésével jött létre a magyarkanizsai Művészetek Háza színpadán.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.