Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Befejezte kupaszereplését a TSC

2022.04.06
21:34
2022.04.07
16:36
Forrás
Pannon RTV
4:0-s győzelmet aratott a Crvena zvezda a TSC felett hazai pályán, így a topolyai csapat kiesett a Szerb Kupából.

Búcsúzott a Szerbiai Kupa további küzdelmeitől a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak 4:0-ás vereséget szenvedtek Belgrádban a Crvena zvezda vendégeiként. A fővárosi piros-fehérek már a 6. percben megszerezték a vezetést, ekkor Katai büntetőből volt eredményes. Az első félidőben több találat nem született. A térfélcserét követően aztán újabb 11-esből növelte előnyét a Zvezda, a TSC pedig Đakovac kiállításával emberhátrányba került. A hátralévő bő fél órában a belgrádiak további két gólt lőttek, és bejutottak a legjobb négy együttes közé.

Bocskay Bertalan, játékos, TSC: „Ebből a meccsből többet ki lehetett volna hozni. Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, az első és a második félidőben is, amikor uraltuk a játékot. Szerintem nem túlzás, ha ezt mondom. Sok jól átforgatott labdánk volt, a széleken próbáltunk meg támadásokat vezetni. Voltak beadások is, és ott voltunk a 16-oson belül. Sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani, ami a legszomorúbb, ugyanis a focit gólra játsszák, a Zvezda pedig négyet berúgott.”

TSC
Crvena zvezda
futball
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.