Ugrás a tartalomra

A bejelentett sztrájk ellenére keményen edz a Vojvodina csapata

2021.02.11
11:43
2021.02.11
16:28
Forrás
Pannon RTV
A következő bajnoki mérkőzésre a Vojvodina labdarúgói is készülnek. Ebben nem is lenne semmi meglepő, ha a TSC-től elszenvedett vereség után nem arról szóltak volna a hírek, hogy a játékosok sztrájkba lépnek és az edzéseken csak lábteniszezni fognak.

Az újvidéki klub vezetősége ugyanis több havi bérrel tartozik a labdarúgóknak és más alkalmazottaknak is. A játékosok azonban a korábbi bejelentésekkel ellentétben komoly munkát végeznek a tréningeken, sajtóinformációk szerint ugyanis a Szerbiai Labdarúgó Szövetségtől egyszeri segélyt kaphatnak.

Megkeresésünkre Dragan Šarac, a Vojvodina segédedzője azt mondta, hogy a felmerült probléma megoldása nem a játékosok feladata.

„Az egész csapat normálisan edz, készülünk a Čukarički elleni mérkőzésre. Rajtuk áll, hogy megoldják a gondokat, rajtunk pedig, hogy minél jobban felkészüljünk a következő megmérettetésre, és ezt is csináljuk. Minden játékos készen áll, készülünk a ránk váró mérkőzésre a Čukarički ellen. Végezzük az elemzéseket, készülünk erre a mérkőzésre, és megpróbálunk pontokat hozni Újvidékre.”

Vojvodina
Čukarički
sztrájk
edzés
meccs
futball

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.