Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Mark Schiefelbein

Bejutott az Australian Open elődöntőjébe Novak Đoković

2019-01-23
10:52
Forrás
Pannon RTV
A szerb világelső a vártnál könnyebben kvalifikálta magát a legjobb négy közé, ugyanis ellenfele a japán Kei Nishikori 6:1, 4:1-es állásnál sérülés miatt feladta a küzdelmet.

Novak Đoković elődöntős ellenfele a francia Lucas Pouille lesz, aki kisebb meglepetésre 3:1 arányban búcsúztatta Miloš Raonićot. Novak Đoković egyébként hetedik, egyben rekordot jelentő tornagyőzelmére hajt az Australian Openen.

tenisz
Australian Open
Novak Đoković

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:15, Frissítve: 20:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Becslések szerint több mint százezer ember gyűlt össze ma Belgrádban a köztársasági parlament épülete előtt a Szerbia jövője kampánysorozat központi rendezvényén.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.