Ugrás a tartalomra

Bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros

2020.09.29
22:55
2020.09.30
08:04
Forrás
Pannon RTV
A Ferencváros huszonöt év után újra bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Bejutott a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe. A magyar csapat hihetetlenül izgalmas mérkőzésen játszott 0-0-át a norvég FK Molde ellen Budapesten kedd este. A magyar bajnoknak elegendő volt a főtáblára jutáshoz a gólnélküli döntetlen is, hiszen az odavágón 3-3-at játszottak a két együttes, így idegenben lőtt gólokkal továbbjutott a Fradi. Az FTC 25 évvel ezelőtt jutott be utoljára a legerősebb európai kupasorozat főtáblájára, ezt a sikert tudta Szerhij Rebrov csapata megismételni. A BL csoportbeosztást csütörtökön sorsolják 17 órakor. 

A Ferencváros sikerét Dibusz Dénes értékelte, aki tegnap több bravúros védést bemutatva őrizte meg kapuját a góltól.

Dibusz Dénes, kapus, Ferencváros: „Nyilván mindenki eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha sikerülne. Nyilvánvalóan az előzmények ismeretében úgy is léptünk pályára, hogy ezt a mérkőzést be kell húzni, vagy legalábbis olyan eredményt elérni, hogy kiharcoljuk a továbbjutást. Szerencsére ez sikerült és bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Azt gondolom, hogy az utóbbi évek legnagyobb sikerét értük el és még inkább emeli az értékét, hogy tavaly az Európa-liga csoportkörében szerepeltünk. Beszéltünk arról, hogy szeretnénk szintet lépni és idén a BL csoportkörébe bejutni és ez sikerült, de azt gondolom, hogy nagyon kevesen számítottak erre.”

labdarúgás
Ferencváros
FTC

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.