Ugrás a tartalomra

Bejutott a Szerb Kupa negyeddöntőjébe a TSC

2020.11.25
16:29
2020.11.25
19:10
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC labdarúgócsapata 2:0 arányban legyőzte a kruševaci Napredak együttesét.

A zentai Városi Stadion gyepén a hazaiak kezdtek jobban és Varga fejesével már a 17. percben megszerezték a vezetést. A Napredak ezt követően is csak ritkán veszélyeztetett. A félidő 1:0-ás hazai vezetéssel ért véget. A második játékrészben is a topolyaiak domináltak. A 77. perben egy szöglet után pedig Balázs növelte kettőre a hazaiak előnyét. A TSC a folytatásban is rohamozott, de a lefújásig már nem született több találat. A topolyaiak revansot vettek a Napredakon, ugyanis a bajnokság legutóbbi fordulójában pont tőlük kaptak ki, 2:0-ás sikerükkel pedig ott vannak Szerbia legjobb 8 csapata között. Szabó Zoltán a hazaiak vezetőedzője elégedetten értékelte a találkozót és nyugtázta, hogy csapata a negyeddöntőbe jutott.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Egy újabb történelmi nap volt ma. A TSC még soha nem jutott ilyen messzire a kupában. Ez egy nagyon szép győzelem. Abból a szempontból nagyon fontos, hogy lehetőséget kapott sok olyan játékos, aki nem játszott sokat a bajnokságban. Ezt most kihasználták. Ennek nagyon örülök, és rájuk majd tudunk számítani ezen a következő négy mérkőzésen az őszi idény végéig. Meg vagyok elégedve. A két gól mellett volt még pár helyzetünk is. Az ellenfél egy helyzetén kívül nem is volt komolyabb helyzete.”

kupa
TSC
negyeddöntő
Napredak

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 08:14

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.