Ugrás a tartalomra
belga csapat az bronzérmekkel a nyakukban
Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky

Belgiumé a bronzérem

2018-07-14
18:00
2018-07-14
18:17
Forrás
Pannon RTV
Belgiumé a bronzérem az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Az angolok elleni 2:0-ás diadal azonban nem volt egy egyszerű mérkőzés.

A belgák egy gyönyörű akció után már a negyedik percben vezetést szereztek. Az első félidőt ez teljesen meghatározta, Anglia válogatottja csak nagyon ritkán volt veszélyes Courtois kapujára.

A fordulás után változott a játék képe. Az angolok több veszélyes támadást is vezettek, a befejezések azonban rendre gyengén, eredménytelenül zárultak. A kiváló kontrázásnak köszönhetően pedig a belgák előtt folyamatosan nyitva volt a mérkőzés lezárásának lehetősége. A 82. percben minden eldőlt. Egy belga ellentámadást Hazard pazarul értékesített és alakította az eredményt 2:0-ra. A maradék 8 percben már kifulladtak az angolok. Helyzetet nemigen tudtak kialakítani, a belgák pedig továbbra is jól kontráztak. Sima 3 perces hosszabbítás után az iráni játékvezető lefújta a mérkőzést.

labdarúgó világbajnokság
Oroszország
Belgium
anglia
bronzérem

Most

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.