Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey

Belgrádban fogadják este a szerb olimpikonokat

2021.08.10
12:55
Forrás
Szerbiai RTV
A Városi Képviselő-testület épülete előtt gyülekezhetnek azok, akik szeretnék köszönteni a sportolókat.

Belgrádban fogadják este a szerb olimpikonokat. A rendezvény több részből áll: valamivel 20 óra előtt Aleksandar Vučić a Köztársasági Elnöki Hivatal épületében köszönti őket. Az ünnepélyes fogadás 21 órakor folytatódik.

A belgrádi Városi Képviselő-testület épülete előtt gyülekezhetnek azok, akik szeretnék köszönteni a sportolókat. Az olimpikonok hagyományosan megjelennek majd az épület erkélyén és üdvözlik az egybegyűlteket. A 21 órai eseményt a szerb közmédia egyes csatornája élőben közvetíti.

olimpia
fogadás
sportoló
Belgrád

Most

17:11, Frissítve: 17:23

Haladnak a korral a magyarkanizsai idősek

Ismét az okostelefon használatát ismertetik a magyarkanizsai időseknek, a helyi Felnőttképzők Regionális Hálózatának szervezésében. A 20 órás képzés alatt az alapoktól sajátíthatják el az okostelefon használatát.
15:19, Frissítve: 16:24

Évadnyitó a muzslyai Petőfiben

Másfél órás műsorral ünnepelték tegnap este 75 éves muzslyai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület évadnyitóját. A szakcsoportok bemutatkozása mellett a 16. évadnyitó rendezvény másik célja az új tagok toborzása volt.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.