Ugrás a tartalomra
Pixabay/dietmaha

Belgrádban lesz az áprilisi férfi tenisztorna

2021-01-20
18:02
Forrás
MTI
Budapest helyett a szerb fővárosban rendezik meg az áprilisi férfi tenisztornát - közölte az ATP.

A magyarországi salakpályás viadalt április 19. és 25. között rendezték volna a magyar fővárosban. A korábban Bukarestben rendezett 250-es ATP-tornának 2017-től adott otthont Budapest.

Az ATP idei versenynaptárában két új torna kapott helyet, a marbellai és a szingapúri. Utóbbi, amennyiben a pandémia körülményei lehetővé teszik, február végén, az Australian Open után lesz. A spanyolországi tornát pedig április elején rendezik.

Belgrád
Budapest
férfi tenisztorna
tenisztorna
ATP

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.