Ugrás a tartalomra

A Bežanija labdarúgóit fogadja szerdán a TSC

2019.03.26
20:03
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi Bežanija labdarúgóit fogadja szerdán a zentai város stadionban a topolyai TSC a Szerb első liga 29. fordulójában. A meccset 15 órától játsszák, a szurkolói busz 13:45-kor indul Topolyáról.

A mérkőzésre a belépő ingyenes, a helyszínen szurkolói bögrét lehet vásárolni 150 dináros áron. A Bežanija jelenleg a 8-ik a pontversenyben 42 ponttal, a TSC pedig a táblázat első helyén áll 62 ponttal.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Mi minden mérkőzésen győzelemre hajtunk, a Bežanija pedig egy jó csapat, az utóbbi időben jól játszik, ismerjük a csapatot, analizáltuk, úgyhogy felkészülünk rájuk. Egy hét alatt három mérkőzést kell lejátszanunk, úgyhogy lesz pár csere is a csapatban, pár játékost pihentetek, két új játékos lesz majd a kezdőben, de ez nem fog semmit sem változtatni a csapatszellemen, úgyhogy győzelemre törekedünk, és remélem, meglesz a hetedik győzelem is zsinórban.”

Zenta
Topolya
TSC
Bezanija
labdarúgó

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű