Ugrás a tartalomra
MTI/Czagány Balázs

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

2018-10-21
10:08
Forrás
Pannon RTV
Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.

A szabadfogásúakhoz visszatérő Ligeti Dániel jól teljesített, látványos sikerével enyhített némileg a magyar sebeken – viszont a második meccsén ő is kikapott. Legyőzője döntőbe jutott, így Ligeti ma a vigaszágon folytathatja.

Fotó:MTI/Czagány Balázs

A budapesti világbajnokság tegnap kezdődött és jövő vasárnapig tart. Ez idő alatt 114 ország 860 birkózója méri össze tudását a Papp László Budapest Sportaréna szőnyegén. Nenad Lalović a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke korábban kijelentette, hogy a 2018-as budapesti birkózó-világbajnokság minden idők legnagyobb birkózó eseménye lesz.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A hivatalos megnyitót ma délután 16 óra 45 perckor tartják a Papp László Budapest Sportarénában.

Birkozo-vb Budapest
Budapest

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.