Ugrás a tartalomra
MTI/Czagány Balázs

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

2018-10-21
10:08
Forrás
Pannon RTV
Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.

A szabadfogásúakhoz visszatérő Ligeti Dániel jól teljesített, látványos sikerével enyhített némileg a magyar sebeken – viszont a második meccsén ő is kikapott. Legyőzője döntőbe jutott, így Ligeti ma a vigaszágon folytathatja.

Fotó:MTI/Czagány Balázs

A budapesti világbajnokság tegnap kezdődött és jövő vasárnapig tart. Ez idő alatt 114 ország 860 birkózója méri össze tudását a Papp László Budapest Sportaréna szőnyegén. Nenad Lalović a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke korábban kijelentette, hogy a 2018-as budapesti birkózó-világbajnokság minden idők legnagyobb birkózó eseménye lesz.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A hivatalos megnyitót ma délután 16 óra 45 perckor tartják a Papp László Budapest Sportarénában.

Birkozo-vb Budapest
Budapest

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.