Ugrás a tartalomra
MTI/Czagány Balázs

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

2018-10-21
10:08
Forrás
Pannon RTV
Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.

A szabadfogásúakhoz visszatérő Ligeti Dániel jól teljesített, látványos sikerével enyhített némileg a magyar sebeken – viszont a második meccsén ő is kikapott. Legyőzője döntőbe jutott, így Ligeti ma a vigaszágon folytathatja.

Fotó:MTI/Czagány Balázs

A budapesti világbajnokság tegnap kezdődött és jövő vasárnapig tart. Ez idő alatt 114 ország 860 birkózója méri össze tudását a Papp László Budapest Sportaréna szőnyegén. Nenad Lalović a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke korábban kijelentette, hogy a 2018-as budapesti birkózó-világbajnokság minden idők legnagyobb birkózó eseménye lesz.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A hivatalos megnyitót ma délután 16 óra 45 perckor tartják a Papp László Budapest Sportarénában.

Birkozo-vb Budapest
Budapest

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.