Ugrás a tartalomra

BL – 8 mérkőzés, 23 gól - VIDEÓ

2022.11.02
15:11
2022.11.02
15:19
Forrás
nso.hu
23 gól született a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján.

Az A csoportban a már biztos továbbjutó Liverpool 2:0-ra verte az olasz Napolit, amely így is csoportelső lett.

A skót Rangers pedig ismét kikapott az Ajaxtól, így pont nélkül zárt a BL-ben.

A B csoportban a Porto 2:1-re legyőzte az Atlético Madridot, amely így az Európa ligában sem folytathatja, helyettük a német Bayer Leverkusen lesz ott, amely gól nélküli döntetlent ért el a Brugge ellen.

A C csoportban a német Bayern München ismét győzött, 2:0-ra verte az olasz Intert. A korábban búcsúzó Barcelona pedig 4:2-re verte a cseh Viktoria Plzent.

A D csoportban elképesztő izgalmak után dőlt el a két továbbjutó sorsa. Az Eintracht Frankfurt hátrányból fordítva 2:1-re legyőzte a Sportingot idegenben, a Tottenham pedig ugyanilyen különbséggel nyert Marseilleben, így a németek és az angolok jutottak tovább.

Ma is lesznek BL-meccsek. Az egyik legizgalmasabb mérkőzésnek a Leipzig és a Sahtar Doneck összecsapás ígérkezik, akik egymás ellen döntik el a továbbjutó sorsát.

BL
Bajnokok Ligája
Liverpool
Napoli
Ajax
Porto
Atletico Madrid
Brugge
Bayern München

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.