Ugrás a tartalomra

BL - A Chelsea nyert, a Juventus nem bírt a Villarreallal

2022.02.22
23:10
2022.02.22
23:16
Forrás
Nemzetisport.hu
Két újabb mérkőzéssel folytatódott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a címvédő Chelsea 2–0-ra legyőzte otthonában a francia bajnokot, a Lille-t, így kétgólos előnnyel várja a március 16-i visszavágót.

A másik mérkőzésen a Juventus hiába szerezte meg a vezetést 32 másodperc után az első BL-meccsén szereplő Dušan Vlahović góljával a Villarreal vendégeként, a spanyolok a második félidőben egyenlítettek Dani Parejo révén, így 1–1-es döntetlen után kezdődhet majd a torinói visszavágó.

Bajnokok Ligája
Chelsea
Villareal
Juventus

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.