Ugrás a tartalomra

BL: Estére Crvena zvezda-Maccabi Haifa visszavágó

2022.08.23
10:44
2022.08.23
12:22
Forrás
Pannon RTV
Ma eldől, hogy a Crvena zvezda bejut-e a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe. A belgrádi együttes a Rajko Mitić stadionban a Maccabi Haifa együttesét fogadja, a BL-selejtező rájátszásának visszavágóján.

Az első mérkőzésen Izraelben a Maccabi nyert 3:2-re, így a Crvena zvezdának két gólos győzelemre van szüksége a továbbjutáshoz. A Bajnokok Ligája selejtezőiben két további mérkőzést játszanak kedden. A Benfica a Dinamo Kijevvel mérkőzik, akiket az első mérkőzésen idegenben 2:0-ra győztek le. A Viktoria Plzen és az azeri Qarabag párharcában mindkét csapatnak esélye van a továbbjutásra, mivel az első összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult. Mind a három mérkőzés 21 órakor kezdődik.

Labdarúgó Bajnokok Ligája
Crvena zvezda

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.