Ugrás a tartalomra
Pixabay/KelvinStuttard

BL: Ferencváros Zágrábban, a Crvena zvezda Belgrádban lép pályára

2019-08-05
13:42
2019-08-05
21:50
Forrás
Pannon RTV
Potenciális ellenfeleket kapott a Ferencváros és a Crvena zvezda labdarúgó csapata is a Bajnokok Ligája negyedik, egyben utolsó selejtezőkörében.

A magyar bajnok, amennyiben a harmadik körben kiejti a Dinamo Zagreb együttesét, akkor a Maribor - Rosenborg párharc győztesével játszhat a BL-főtáblára jutásáért. A belgrádi piros-fehérek számára kevésbé alakult szerencsésen a sorsolás, ugyanis ha túljutnak a dán Koppenhága együttesén, akkor az utolsó selejtezőkörben a svájci bajnok Young Boys csapatával találkoznak, amely kiváló szezont tudhat maga mögött. A Ferencváros és Crvena zvezda egyaránt holnap este lép pályára, előbbi Zágrábban, utóbbi pedig Belgrádban játszik harmadik selejtezőkörös ellenfelével.

Ferencváros
Zágráb
Belgrád
Bajnokok Ligája
selejtező
Dinamo
koppenhága

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.