Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A BL főtáblájára jutottak a szabadkai focista lányok

2020.11.18
15:24
2020.11.18
15:35
Forrás
Pannon RTV
A Spartacus női labdarúgó csapata fölényesen győzött a bolgár együttes ellen.

Idén is ott lesz a női labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján a szabadkai Spartacus csapata. Vajda Orsolyáék ugyanis az utolsó selejtezőkörben, ma délután kiütéses, 7:0-ás győzelmet arattak Bulgáriában az NSA Sofia ellen.

A Ferencváros hölgyei is selejtezőt játszottak ma, ők azonban 4:1-re kikaptak a ZNK Pomurje Beltinci együttesétől, így nem jutottak be a Bajnokok Ligájába.

A női BL párosításait november 24-én sorsolják ki.

Spartacus
női labdarúgás
foci
BL
főtábla
NSA Sofia

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.