Ugrás a tartalomra

BL: Kiesett a címvédő, a PSG és a Chelsea az elődöntőben

2021.04.13
23:26
2021.04.13
23:50
Forrás
Pannon RTV
A vendég csapatok nyertek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének kedd esti visszavágóin, de mégis a hazai pályán szereplő Paris Saint-Germain és Chelsea jutott tovább a következő fordulóba.

A Paris Saint-Germain a Bayern Münchent látta vendégül. A németek megpróbálták ledolgozni az első mérkőzésen elszenvedett vereségüket (2:3). Az első félidőben a Bayernnál volt többet a labda, de igazi, jó helyzeteket a PSG tudott kialakítani. A franciák brazil csatára Neymar 3 kapufát is lőtt az első játékrészben. A vezetést mégis a Bayern szerezte meg Choupo-Moting lévén a 40. percben. A németek a második félidőben még nagyobb nyomást helyeztek a francia csapat góljára, a PSG főleg kontrák után került helyzetbe. A második játékrészben nem született gól így a mérkőzés 0:1-es eredménnyel ért véget. Ez pedig azt jelentette, hogy 3:3-as összesítéssel, de idegenben lőtt több góllal a Paris Saint-Germain jutott a legjobb négy közé.

A Chelsea is 0:1-es vereséget szenvedett Londonban. A Porto szemet gyönyörködtető találatát Taremi szerezte a mérkőzés 94. percében. Ezzel véget ért a Chelsea veretlenségi sorozata a Bajnokok Ligája ide kiírásában. Az angolok 2:1-es összesítéssel jutottak a BL következő fordulójába.

Szerdán a Liverpool a Real Madridot fogadja a Bajnokok Ligájában, a másik angol csapat a Manchester City pedig a Borussia Dortmund vendégeként lép pályára. Mindkét mérkőzés 21 órakor kezdődik.

Bajnokok Ligája
labdarúgás
Bayern München
Chelsea
Paris Saint-Germain
FC Porto

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.