Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Scott Heppell

BL: A legtöbb továbbjutó már megvan, viszont összekuszálódott a B csoport

2021.11.25
10:31
Forrás
Euronews
Befejeződött az 5. forduló a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A szerdai slágermérkőzésen a Manchester City fogadta a Paris Saint-Germaint. Az angol csapat 2-1-re nyert. Mindkét együttes továbbjutott az A csoportból, mivel a Leipzig idegenben 5-0-ra verte az FC Bruges-t. A B csoportban a Milan idegenben nyert 1-0-ra az Atletico Madrid ellen, a Liverpool pedig 2-0-ra verte a Portót. A Liverpool már korábban továbbjutott, de kétséges a másik továbbjutó kiléte.

A C csoportban az Ajax idegenben 2-1-re legyőzte a Besiktast, és a hollandok mellett a Sporting is továbbjutott a Dortmund 3-1-es legyőzésével. A D csoportból a Real Madrid és az Internazionale csapata lépett tovább. Az olaszok a Sahtart 2-0-ra múlták felül, a madridiak idegenben a Sheriffet 3-0-ra győzték le.

Bajnokok Ligája

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű