Ugrás a tartalomra

BL: Nyert a City és a Real

2021.04.06
23:38
2021.04.15
08:39
Forrás
Pannon RTV
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének kedd esti két mérkőzésén összesen 7 gól születet. A Real 3:1-re győzte le a Liverpoolt, míg a Manchester City 2:1-es eredménnyel nyert a Borussia Dortmund ellen.

A Manchester City egygólos előnyt szerzett hazai pályán a Dortmund ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőjében. A Premier League-ben listavezető Manchester City Kevin De Bruyne 19. percben szerzett találatával szerzett vezetést a Bundesligában szenvedő Borussia Dortmund ellen.

A németek a második félidő hajrájában egyenlítettek, Marco Reus volt eredményes, amivel – Robert Lewandowskit megelőzve – a csapat történetének legeredményesebb BL-gólszerzője lett. A Citynek azonban Phil Foden révén az utolsó percben még volt válasza, így egygólos előnnyel várhatja a második felvonást.

A nap másik mérkőzésén a Real Madrid magabiztosan nyert a BL 2019-es győztese a Liverpool ellen.

A spanyolok az első félidőben jobban játszottak, és az angolok védősorának hibáit kegyetlenül kihasználták. A Real már a szünetben 2-0-ra vezetett Vinicius és Asensio góljaival.

A folytatásban kiegyenlítettebb és nyíltabb küzdelem zajlott a csapatok között, mindkét fél egyszer-egyszer talált be, így végül a január 30-a óta veretlen spanyol együttes 3-1-re diadalmaskodott.

Bajnokok Ligája
Liverpool
Manchester City
Borussia Dortmund
Real Madrid

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.