Ugrás a tartalomra

BL: Nyolc mérkőzés huszonkét gól

2021.09.30
07:28
2021.09.30
18:09
Forrás
Pannon RTV
Gólgazdag mérkőzéseket hozott a labdarúgó Bajnokok Ligájának szerda esti fordulója. Meglepetésre a Benfica magabiztosan nyert a Barcelona ellen, Cristiano Ronaldo rekordot döntött.

A BL csoportkörének második fordulójának rangadóján a Juventus hazai pályán 1:0-ra győzte le a tavalyi bajnok Chelseat. A H csoport másik mérkőzésén a Zenit magabiztos játékkal 4:0-ra nyert a Malmö ellen.

Az est meglepetése a portugál Benfica nagyarányú győzelme (3:0) volt a Barcelona ellen, aki két forduló után pont nélkül az utolsó a csoportjában. Ebben a négyesben a Bayern 5:0 sikert könyvelt el a Dinamo Kijev ellen.

Az est legizgalmasabb mérkőzésén a Manchester United 1:0-s hátrányból fordítva nyert a Villareal ellen. A United győztes találatát a mérkőzés 95-ik percében az a Cristiano Ronaldo szerezte, aki 178-ik Bajnokok Ligája mérkőzésén szerepelt és ezzel rekordernek számít.

Az F csoportban az Atalanta 1:0-ra győzte le a Young Boyst és ezzel átvette a vezetést a táblázaton. A G csoportban a Salzburg hazai pályán győzte le a francia bajnok Lille-t, míg a Wolsburg és a Sevilla 1:1-es döntetlen játszottak Németországban.

Bajnokok Ligája
labdarúgás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.