Ugrás a tartalomra

BL: a nyolcaddőntő szerdai napján sem volt gólhiány

2019.02.14
14:45
2019.02.14
14:57
Bravúros 3-0-ás győzelmet aratott hazai pályán a Tottenham Hotspur a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. Real Madrid pedig idegenben győzött.

Tottenham Hotspur a vendég Borussia Dortmunddal játszott kiegyenlített első félidő után a hazaiak bekeményítettek és már a második félidő második percében megszerezték a vezető találatot. A következő gólig több mint fél órát kellett várnia a közönségnek, Vertonghen talált a kapuba. Három perccel később Llorente alighanem eldöntötte a továbbjutás kérdését. Egy szöglet után fejelt a kapuba. Ami a Tottenhamnek sikerült, az amszterdami Ajaxnak nem.

A regnáló bajnok Real Madrid szintén a második félidőben szerzett vezetést, amire a hazaiaknak még volt válasza. Az egyenlítés után azonban három perccel a vége előtt Asensio találatával vezetést szereztek a királyiak, amire a holland együttesnek már nem volt válasza. A madridi visszavágót 2-1-es vezetéssel várja Real.

Bajnokok Ligája
Real Madrid
Tottenham

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.