Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

A BL nyolcaddöntőjének első felvonása

2021.02.25
08:27
2021.04.15
08:39
Forrás
m4sport, MTI
1–0-ra nyert a Real Madrid az Atalanta otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A másik szerdai BL-meccsen a Manchester City 2-0-ra nyert a Borussia Mönchengladbach ellen.

1–0-ra nyert a Real Madrid a hamar emberhátrányba kerülő Atalanta otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. Az Atalanta már a 17. percben emberhátrányba került, ennek ellenére remekül szervezte meg a védekezését, gól nem született az első játékrészben. A győztes találatot végül a 86. percben sikerült megszerezniük a spanyoloknak, így beállították az 1-0-ás végeredményt.

A másik szerdai BL mérkőzésen a Manchester City 2-0-ra nyert a házigazda Borussia Mönchengladbach ellen. A budapesti Puskás Arénában rendezett mérkőzésen Josep Guardiola együttese már a 29. percben megszerezte az első gólját, a 65. percben pedig megduplázta előnyét. A visszavágót március 16-án rendezik.

Atalanta
Bajnokok Ligája
labdarúgó
Manchester City
Borussia Mönchengladbach
Real Madrid

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.