Ugrás a tartalomra

A BL nyolcaddöntőjének első felvonása

2021.02.25
08:27
2021.04.15
08:39
Forrás
m4sport, MTI
1–0-ra nyert a Real Madrid az Atalanta otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A másik szerdai BL-meccsen a Manchester City 2-0-ra nyert a Borussia Mönchengladbach ellen.

1–0-ra nyert a Real Madrid a hamar emberhátrányba kerülő Atalanta otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. Az Atalanta már a 17. percben emberhátrányba került, ennek ellenére remekül szervezte meg a védekezését, gól nem született az első játékrészben. A győztes találatot végül a 86. percben sikerült megszerezniük a spanyoloknak, így beállították az 1-0-ás végeredményt.

A másik szerdai BL mérkőzésen a Manchester City 2-0-ra nyert a házigazda Borussia Mönchengladbach ellen. A budapesti Puskás Arénában rendezett mérkőzésen Josep Guardiola együttese már a 29. percben megszerezte az első gólját, a 65. percben pedig megduplázta előnyét. A visszavágót március 16-án rendezik.

Atalanta
Bajnokok Ligája
labdarúgó
Manchester City
Borussia Mönchengladbach
Real Madrid

Most

11:14, Frissítve: 13:09

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nemcsak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.