Ugrás a tartalomra

Bődületes iramban ejtették ki a spanyolok a horvátokat

2021.06.28
20:49
2021.06.28
21:02
Forrás
MTI, m4sport.hu
A spanyol válogatott hosszabbítás után 5–3-ra legyőzte Horvátországot a labdarúgó Európa-bajnokság hétfői nyolcaddöntőjében, és ezzel bejutott a kontinenstorna negyeddöntőjébe.

A spanyol válogatott hosszabbítás után 5-3-ra legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvát csapatot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság hétfői első nyolcaddöntőjében, Koppenhágában. 

A horvát együttes egy ritkán látható, 40 méteres Pedri-öngóllal szerzett vezetést, de a végig nagy labdabirtoklási fölényben játszó spanyolok még az első félidőben egyenlítettek, a másodikban pedig újabb két gólt szerezve fordítottak. A horvátok nem adták fel, a rendes játékidő utolsó perceiben előbb szépítettek, majd a ráadásban hosszabbításra mentették a találkozót.

A plusz harminc perc első félidejében Luis Enrique csapata végül három perc alatt szerzett két góljával kiharcolta a továbbjutást.

A 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok spanyolok a negyeddöntőben a ma esti Franciaország-Svájc összecsapás győztesével találkoznak Szentpéterváron.

Horvátország
Spanyolország
Európa-bajnokság
UEFA Euro 2020

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.
11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.