Ugrás a tartalomra

Bognár Nóra sikere a Petzen Climbing Trophyn

2019.07.08
18:37
2019.07.12
18:51
Forrás
Pannon RTV
Ezüst kupát nyert az összesítések alapján Bognár Nóra, a szabadkai Spartacus sportmászója az ausztriai Petzen-hegycsoportnál megrendezett Petzen Climbing Trophyn Alps-Adriatic iRCC 2019-en.

A 33 ország részvételével megrendezett versenyen Nóra gyorsasági mászásban első helyet, a boulder kategóriában második, míg nehézségi kategóriában 7. helyezést ért el, ezzel jött ki az összesített második. A szabadkai sportmászók közül még Stella Latoš és Maksim Purlija vett részt a versenyen. Közülül Maksim összesítésben a 10. helyezést érte el.

Bognár Nóra
sportmászás

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.