Ugrás a tartalomra
Pixabay/41330

Börtönbüntetést kért az ügyészség Diego Costára

2020-05-30
11:54
Forrás
hirado.hu
Hat hónapos börtönbüntetést és több mint félmillió eurós bírságot kértek Diego Costára, az Atlético Madrid brazil származású, spanyol válogatott labdarúgójára.

Az illetékesek szerint a 31 éves támadó 2014-es adóbevallásában megkárosította a spanyol államot. Azonban mivel a börtönbüntetés nem haladja meg a két évet, és nem erőszakos bűncselekmény miatt marasztalják el, azt a spanyol törvények szerint Diego Costa 36 500 eurós pénzbírságra válthatja. Az ügy bírósági tárgyalására jövő csütörtökön kerül sor. A spanyol adóhatóság az elmúlt években több hasonló jellegű ügyet követően jutott bevételhez labdarúgóktól és edzőktől. Így például Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Marcelo, Alexis Sánchez, Lionel Messi, Diego Costa, valamint José Mourinho ellen is hasonló eljárás indult. 

labdarúgó
Atletico Madrid
adócsalás

Most

15:13

359 új fertőzött egyetlen nap alatt

Tovább nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában újabb 359 esetet regisztráltak és újabb 6 személy elhunyt, így a halálos áldozatok száma 287-re nőtt.
12:48

Veszélyben vannak a koalák

Eltűnhetnek a koalák a század közepére Új-Dél-Wales államból, amennyiben az ausztrál kormány nem tesz azonnali lépéseket az őshonos erszényesek és természetes élőhelyeik megóvásáért.

Népszerű