Ugrás a tartalomra

Bottas volt a leggyorsabb a szabadedzésen, 15 órakor kezdődik az időmérő

2020.07.18
13:57
Forrás
Pannon RTV
Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája bizonyult a leggyorsabbnak a 35. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délben rendezett harmadik szabadedzésén.

Második helyen brit csapattársa, a címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton végzett, míg a harmadik legjobb köridőt a mexikói Sergio Pérez autózta. Utóbbi csapattársa, a kanadai Lance Stroll ötödik lett, így a Racing Point két pilótája mindhárom szabadedzésen az öt között zárt. A negyedik helyen a monacói Charles Leclerc végzett, míg a hat közé a holland Max Verstappennek sikerült még bejutnia. A pilóták ezúttal tökéletes időjárási viszonyok között körözhettek, a péntek délutáni edzéssel ellentétben száraz felületen.

Az időmérőt, melyen eldöntik a 70 körös vasárnapi futam rajtsorrendjét 15 órától rendezik a Hungaroringen.

A futam pedig vasárnap 15 óra 10 perckor kezdődik.

 

Forma-1
Hungaroring

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.