Ugrás a tartalomra

Bronzérmeket nyert Kajdocsi Tamás

2017.10.22
11:52
2017.10.22
14:23
Forrás
Pannon RTV
Az albániai ifjúsági súlyemelő Európa-bajnokságon ért el szép eredményeket.

Két bronzéremmel a nyakában tér haza az ifjúsági súlyemelő Európa-bajnokságról Kajdocsi Tamás. A +105 kilogrammos kategóriában versenyző szabadkai sportoló lökésben 217, szakításban pedig 174 kilogrammos teljesítményt ért el. Kajdocsi előbbivel a bronzérmet, utóbbival pedig a negyedik helyet csípte el. A szerbiai válogatott tagja összesítésben 391 kilogrammot teljesített, amivel a harmadik helyen zárt az Albániában megtartott korosztályos kontinensversenyen.

bronz
Kajdócsi Tamás
súlyemelés
Európa-bajnokság

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.