Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Bronzérmes a magyar férfi kardválogatott Tokióban

2021.07.28
12:09
2021.07.28
12:49
Forrás
Pannon RTV
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Decsi Tamás, Gémesi Csanád összeállítású kardcsapat a tokiói olimpián.

A négyesnek az elődöntőben nem sikerült felülmúlni az olaszokat. A harmadik helyért a németekkel kardoztak, itt már jó ütemben vívtak, folyamatosan magabiztosan vezettek, a végeredmény 45:40 lett.

Ebben a számban legutóbb 25 éve, Atlantában végeztek dobogós helyen - a másodikon - a magyarok.

Szilágyi Áronnak ez a második érme Tokióban, korábban egyéniben aranyat nyert, a magyar küldöttségnek pedig ez a negyedik dobogós helyezése, két arany és egy ezüst után az első bronza..

vivás
Tokió 2020
olimpia
Szilágyi Áron

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű