Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Darron Cummings

Bronzérmesek a 3x3-as kosarasok, döntős a Mačković-Vasić páros, Đoković negyeddöntős

2021.07.28
14:01
2021.07.29
07:34
Forrás
Pannon RTV
Bronzérmet nyert Szerbia 3x3-as férfi kosárcsapata, Mačkovićék a fináléban, Barna Andrej országos csúccsal 9., a bronzért küzdhetnek a basketosok, Đoković tovább menetel. Részletek a szerbiai csapat szerdai olimpiai versenynapjáról.

A szabadkai Mačković Martin és társa, Miloš Vasić elődöntőjében a 2. legjobb idővel végzett, így ott lesznek a szám A döntőjében. A finálé holnap lesz.

A szabadkai Barna Andrej országos csúcsot úszott 100 méter gyorson a szám elődöntős futamában. 47,94-es ideje azonban nem volt elég a fináléhoz, a 9. helyen végzett.

A cselgáncsozó Nemanja Majdov az első körben búcsúzott.

Tanjug/AP Photo/Charlie Riedel/Illusztráció

Bronzérmet nyert Szerbia 3x3-as férfi kosárcsapata a tokiói olimpián. A belgákat verték 21:10-re. A szerbek korábban megállíthatatlanul meneteltek, 7-ből 7 győzelmet hoztak, az aranyra is esélyesnek tartották őket. Ma az elődöntőben azonban már csak nehezen jöttek a pontok, hiányzott a precíz játék, sokszor megcsúsztak, elestek, így kikaptak az oroszoktól. Szépíteni a bronzmeccsen sikerült nekik, a belgákat már magabiztos játékkal múlták felül. .

Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Negyeddöntőbe jutott a tokiói olimpia férfi egyes tenisztornájában a szerb világelső, Novak Đoković. A spanyol Alejandro Davidovich Fokinát múlta felül sima, 6:3, 6:1-es eredménnyel.

Vegyespárosban is nyert Đoković a tokiói olimpia mai meccsnapján. Nina Stojanović-tyal alkotott párosa egy brazil duót múlt felül 6:3, 6:4 arányban. Ez volt az első mérkőzése a szerb párosnak Tokióban.

Mačković Martin
Miloš Vasić
Tokió 2020
olimpia
Szerbia
úszás

Most

18:51, Frissítve: 20:49

Daloltak a dalárdások Kúlán

125 éves fennállását ünnepli idén a kúlai Bartók Béla Dalárda. A jubileum alkalmából a helyi Szent György római katolikus templomban adtak elő néhány éneket a repertoárjukból.

Népszerű