Ugrás a tartalomra

Bronzérmesek a 3x3-as kosarasok, döntős a Mačković-Vasić páros, Đoković negyeddöntős

2021.07.28
14:01
2021.07.29
07:34
Forrás
Pannon RTV
Bronzérmet nyert Szerbia 3x3-as férfi kosárcsapata, Mačkovićék a fináléban, Barna Andrej országos csúccsal 9., a bronzért küzdhetnek a basketosok, Đoković tovább menetel. Részletek a szerbiai csapat szerdai olimpiai versenynapjáról.

A szabadkai Mačković Martin és társa, Miloš Vasić elődöntőjében a 2. legjobb idővel végzett, így ott lesznek a szám A döntőjében. A finálé holnap lesz.

A szabadkai Barna Andrej országos csúcsot úszott 100 méter gyorson a szám elődöntős futamában. 47,94-es ideje azonban nem volt elég a fináléhoz, a 9. helyen végzett.

A cselgáncsozó Nemanja Majdov az első körben búcsúzott.

Bronzérmet nyert Szerbia 3x3-as férfi kosárcsapata a tokiói olimpián. A belgákat verték 21:10-re. A szerbek korábban megállíthatatlanul meneteltek, 7-ből 7 győzelmet hoztak, az aranyra is esélyesnek tartották őket. Ma az elődöntőben azonban már csak nehezen jöttek a pontok, hiányzott a precíz játék, sokszor megcsúsztak, elestek, így kikaptak az oroszoktól. Szépíteni a bronzmeccsen sikerült nekik, a belgákat már magabiztos játékkal múlták felül. .

Negyeddöntőbe jutott a tokiói olimpia férfi egyes tenisztornájában a szerb világelső, Novak Đoković. A spanyol Alejandro Davidovich Fokinát múlta felül sima, 6:3, 6:1-es eredménnyel.

Vegyespárosban is nyert Đoković a tokiói olimpia mai meccsnapján. Nina Stojanović-tyal alkotott párosa egy brazil duót múlt felül 6:3, 6:4 arányban. Ez volt az első mérkőzése a szerb párosnak Tokióban.

Mačković Martin
Miloš Vasić
Tokió 2020
olimpia
Szerbia
úszás

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.