Ugrás a tartalomra
Pixabay/flooy/illusztráció

Búcsúzott a BL-től a Crvena zvezda

2020-09-16
20:09
Forrás
Szerbiai RTV
Nem jutott tovább a Crvena zvezda a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőköréből.

A Crvena zvezda a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőkörében Cipruson az Omonia vendégeként lépett pályára. A házigazdák Michael Lüftner góljával szerezték meg a vezetést a 31. percben. A piros-fehéreknek a 45. percben Mirko Ivanić találatával sikerült egyenlíteniük. A rendes játékidő így 1:1-es döntetlennel zárult. A hosszabbításban nem születtek újabb gólok, így következtek a büntetők. Ebben a házigazdák bizonyultak jobbnak, így 4:2-es végeredménnyel jutottak tovább.

Crvena zvezda
labdarúgás
Bajnokok Ligája

Most

23:01, Frissítve: 23:07

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.
19:45, Frissítve: 20:33

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.