Ugrás a tartalomra

Búcsúzott a TSC a szerb kupa negyeddöntőjében

2021.03.11
16:25
2021.03.11
17:23
Forrás
Pannon RTV
Büntetőpárbajt követően búcsúzott a Topolya labdarúgó csapata a szerb kupa negyeddöntőjében.

A hazai pályán játszó TSC számára jól indult a mérkőzés és Lukić büntetőből szerzett góljával már a 18. percben előnyhöz jutottak. A Radnik csapata azonban Makarić találatával még az első félidőben egyenlíteni tudott. A térfélcserét követően a topolyaiaknak több veszélyes akciója is volt, de ezekből gól nem született, így 90 perc után maradt az 1:1-es eredmény, ami azt jelentette, hogy büntetőpárbaj dönt a továbbjutó kilétéről. A TSC-ből Tomanović már az első körben hibázott, majd később Antonić is fölé lőtt, így a Topolya a legjobb 8 között búcsúzott a Szerb Kupában.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Ellenfelünk egy stabil, kemény csapat volt, amely azért jött, hogy védekezzen, és mellett, ha sikerült valamilyen gólt lőni, akkor esetleg, hogy meg is nyerjék ezt a mérkőzést. Nem láttam bennük akkora erőt, mint amennyire tetszett nálunk néhány akció, amikor tényleg úgy tűnt, hogy gólt tudunk lőni. Büntetőből vezettünk, azonban egy olcsó gólt kaptunk, azzal egyenlített a vendégcsapat. A büntetőpárbaj egy olyan dolog, ami egy szerencsejáték, és sajnos ilyen emlékünk már van, de azt mondom, hogy most nem volt szerencsénk.”

TSC
szerb kupa
Radnik

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.