Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Búcsúztak a BL-től a Spartacus női focistái

2021.08.23
09:40
Forrás
Magyar Szó
Búcsúzott a női labdarúgó Bajnokok Ligája idei kiírásától a szabadkai Spartacus csapata.

Az észak-bácskai együttes, miután a selejtezők első körében legyűrte a kemény ellenállást tanúsító ír bajnokot, a 2. fordulóban a holland Twente gárdájával találkozott. Az összecsapás egészen a 80. percig tökéletesen alakult a Kék Galambok számára, hiszen akkor már 3:0-ra vezettek. A Twente azonban a hajrában kiegyenlített. A hosszabbításban pedig a hazai csapat kétszer is bevette Kostić kapuját, így a végeredmény 5:3 lett a hollandok javára.

Bajnokok Ligája
Bajnokok Ligája-selejtező
Hollandia
Spartacus
Spartacus női labdarúgó csapat
spartacus női labdarúgócsapat
Spartacus Női Labdarúgóklub

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 17:56

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.
15:47, Frissítve: 17:37

Elstartolt a 19. Vajdasági Szabadegyetem

130 vajdasági és Kárpát-medencei fiatal érkezett a kishegyesi Kátai tanyára, ahol a héten őket is érintő gazdasági, politikai és társadalmi témákról hallhatnak előadásokat.

Népszerű