Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Búcsúztak a BL-től a Spartacus női focistái

2021.08.23
09:40
Forrás
Magyar Szó
Búcsúzott a női labdarúgó Bajnokok Ligája idei kiírásától a szabadkai Spartacus csapata.

Az észak-bácskai együttes, miután a selejtezők első körében legyűrte a kemény ellenállást tanúsító ír bajnokot, a 2. fordulóban a holland Twente gárdájával találkozott. Az összecsapás egészen a 80. percig tökéletesen alakult a Kék Galambok számára, hiszen akkor már 3:0-ra vezettek. A Twente azonban a hajrában kiegyenlített. A hosszabbításban pedig a hazai csapat kétszer is bevette Kostić kapuját, így a végeredmény 5:3 lett a hollandok javára.

Bajnokok Ligája
Bajnokok Ligája-selejtező
Hollandia
Spartacus
Spartacus női labdarúgó csapat
spartacus női labdarúgócsapat
Spartacus Női Labdarúgóklub

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.