Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Búcsúztak a Spartacus női focistái

2020-12-17
07:52
Forrás
Magyar Szó
Kiesett a Spartacus női labdarúgócsapat a Bajnokok Ligája tizenhatod-döntőjében.

A szabadkai lányok Németországban játszottak visszavágót, és 2:0-s vereséget szenvedtek a Wolfsburg csapatától, így 7-0-ás összesítéssel a német egység jutott tovább.

A Spartacus az első félidőben többször is veszélyeztette a Wolfsburg kapuját, ám gólt nem sikerült szerezni. A szünet után a németek több jó esélyt is kihagytak, végül kétszer is betaláltak a szabadkaiak hálójába.

Spartacus
női foci
Szabadka
Bajnokok Ligája

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.