Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP, File

Buffon a kapusok legjobbja

2021.01.02
21:47
Forrás
B92, Beta
Kollégái szerint az olasz hálóőr példakép számukra.

Minden idők legjobb kapusának választották meg Gianluigi Buffont. 18 ország 18 eredményes hálóőrét kérdezte meg a La Gazzetta dello Sport nevű olasz újság, a válaszadók közül pedig 7-en szavaztak Buffonra, a Juventus kapusára. Kollégái úgy nyilatkoztak róla, hogy fantasztikus sportoló, példaképnek számít, akinek 42 évesen is irigylésre méltóan jók a reflexei, egyénisége pedig nem csak a pályán, azon kívül is kiváló. Volt, aki az olasz kapust időtlen futballikonnak nevezte.

Buffon
Gianluigi Buffon
kapus
legjobb kapus
legjobb
szavazás
foci
labdarúgás

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.