Ugrás a tartalomra

Casemiro továbblőtte a brazilokat, Szerbia Svájc ellen a továbbjutásért

2022.11.28
19:05
2022.11.28
22:14
Forrás
Pannon RTV
Brazília 1:0-ra győzte le Svájcot a katari világbajnokság G-csoportjának második csoportmérkőzésén, ezzel biztos a továbbjutása a kieséses szakaszba. Szerbiának Svájc ellen győznie kell.

Az első gólra egészen a 64. percig kellett várni, ekkor Vinicius Junior a kapu jobb alsó sarkába rúgta a labdát, a gólt azonban les miatt érvénytelenítették. A brazil csapat végül mégis megszerezte a vezetést: a 83. percben Casemiro talált a kapuba érvényesen, ezzel pedig el is döntötte a mérkőzést. A brazilok 6 megszerzett pontjukkal már biztos továbbjutók.

Így szurkoltak a szerb csapatnak a mérkőzés helyszínén:

Az utolsó fordulóban december másodikán, pénteken a szerbek a svájciak ellen lépnek pályára, ami azt jelenti, hogy a Sasokat csak a győzelem juttatja tovább, Kamerunnak viszont kevés esélye maradt a további szereplésre, mivel a brazilokkal játszanak az utolsó körben.

Brazília
Svájc
foci-vb
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.