Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Casemiro továbblőtte a brazilokat, Szerbia Svájc ellen a továbbjutásért

2022.11.28
19:05
2022.11.28
22:14
Forrás
Pannon RTV
Brazília 1:0-ra győzte le Svájcot a katari világbajnokság G-csoportjának második csoportmérkőzésén, ezzel biztos a továbbjutása a kieséses szakaszba. Szerbiának Svájc ellen győznie kell.

Az első gólra egészen a 64. percig kellett várni, ekkor Vinicius Junior a kapu jobb alsó sarkába rúgta a labdát, a gólt azonban les miatt érvénytelenítették. A brazil csapat végül mégis megszerezte a vezetést: a 83. percben Casemiro talált a kapuba érvényesen, ezzel pedig el is döntötte a mérkőzést. A brazilok 6 megszerzett pontjukkal már biztos továbbjutók.

Így szurkoltak a szerb csapatnak a mérkőzés helyszínén:

Az utolsó fordulóban december másodikán, pénteken a szerbek a svájciak ellen lépnek pályára, ami azt jelenti, hogy a Sasokat csak a győzelem juttatja tovább, Kamerunnak viszont kevés esélye maradt a további szereplésre, mivel a brazilokkal játszanak az utolsó körben.

Brazília
Svájc
foci-vb
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022

Most

15:04, Frissítve: 15:11

Hárman haltak meg egy buszbalesetben Szlovéniában

Súlyos buszbaleset történt hajnalban Szlovéniában. Három utas - két nő és egy férfi meghalt, többen pedig megsérültek, amikor a jármű Muraszombat környékén letért az autópályáról, és beleborult a sztráda melletti árokba.
12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.