Ugrás a tartalomra

Ceferin: Szankciók várnak a Szuperligában játszókra

2021.04.19
17:07
Forrás
nemzetisport.hu
Szankciók várnak azokra a játékosokra, akik szerepelni fognak a Szuperligában - ismételte meg tegnapi kijelentését Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség elnöke.

Tizenkét európai klub tegnap éjjel bejelentette, hogy megalapította a rég tervezett európai elitbajnokságot. Ceferin szerint a klubvezetők hazudtak neki és elárulták az UEFA-t. A legnagyobb csalódásként Ed Woodwardot, a Manchester United ügyvezető-elnökhelyettesét és Andrea Agnellit, a Juventus elnökét említette.

Ceferin megismételte az UEFA vasárnapi közleményében leírtakat, mely szerint a szövetség minden sportszakmai és jogi eszközzel fel fog lépni a Szuperliga résztvevőivel szemben. A BBC riportja szerint Ceferin nem fukarkodott a jelzőkkel, mikor a Szuperliga tervéről beszélt: gyalázatosnak és öncélúnak minősítette, ami "szemen köpi a futball szerelmeseit". Hozzátette, bízik abban, hogy a Szuperligára egyelőre nemet mondó francia és német klubok kitartanak a jelenlegi álláspontjuk mellett.

Szuperliga
Aleksander Ceferin
futball
labdarúgás

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.