Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Céges futást tartottak Palicson

2022.04.21
21:53
2022.04.22
19:51
Forrás
Pannon RTV
Ismét megtartották a Serbian Business Run, vagyis a céges futás szabadkai futamát. A Pannon RTV munkatársa, Calbert Anita a nők mezőnyében a második helyen végzett a versenyen. A dobogó legfelső fokára a Sandra Uzelac állhatott.

 A leggyorsabb a férfiak között Dušan Krstić volt.

A cégek számára rendezett 5 kilométeres versenyt Palicson tartották. A fő cél minden évben a mozgás népszerűsítése mellett a munkahelyi csapatépítés és kikapcsolódás.

A csütörtök délutáni futásnak idén is nagy volt a népszerűsége. A több mint 1000 résztvevő 5 kilométeres távot tett meg.

Cirok Norbert, résztvevő: „Mi informatikusok vagyunk. Mi rengeteget, napi nyolc órát ülünk, és aki ülőmunkát végez, az tudja, hogy azért egy idő után elkezdenek a különböző izmok kicsit megfeszülni. És ezért jó őket ellazítani, közben magát a feszültséget is levezetjük.”

Dudás Norbert, médiaházunk munkatársa nagyon örült ennek a lehetőségnek, szerinte ez az esemény kiváló lehetőség volt a kikapcsolódásra.

„Nagyon örülök, annak, hogy a Pannonban van ilyen lehetőség. A dolgozóknak nagyon fontos a munkán kívül is, hogy barátkozzanak és csapatot építsenek. Szerintem ez erre egy kiváló alkalom, ez a Business Run. Ha jól tudom, több mint hétszázan jelentkeztek erre a versenyre, a célom az, hogy legalább a top 200-ban benne legyek.”

Mecserik Anita, aki szintén médiaházunk munkatársa, elmondta, nem volt kérdés, hogy jelentkezik a versenyre, mivel imád sportolni.

„Szerintem a futás az egyik legegyszerűbb mozgásforma, amit szerintem bárki bárhogyan tud végezni. Ez a maraton egy nagyon jó lehetőség, hogy csapatot építsünk, közösen mozogjunk. Szerintem, hogy sokan vagyunk, így könnyebben is fogunk teljesíteni és akár jobban is.”

Kristifor Bogdanić, az esemény szervezője arról beszélt, miért fontos a rendezvény.

„A munkatársak közötti barátkozás miatt, a jó energia átadása miatt, barátok és kollégák között, hogy egy kicsit lazítsanak, közelebb kerüljenek egymáshoz. Eljönnek futni, egy kicsit szórakozni is, és így majd produktívak legyenek a cégüknek, amikor visszatérnek dolgozni.”

A díjak kiosztása után buli várta a résztvevőket.

Serbia Business Run
maraton
futás
Palics

Most

15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.