Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Céges futást tartottak Palicson

2022.04.21
21:53
2022.04.22
19:51
Forrás
Pannon RTV
Ismét megtartották a Serbian Business Run, vagyis a céges futás szabadkai futamát. A Pannon RTV munkatársa, Calbert Anita a nők mezőnyében a második helyen végzett a versenyen. A dobogó legfelső fokára a Sandra Uzelac állhatott.

 A leggyorsabb a férfiak között Dušan Krstić volt.

A cégek számára rendezett 5 kilométeres versenyt Palicson tartották. A fő cél minden évben a mozgás népszerűsítése mellett a munkahelyi csapatépítés és kikapcsolódás.

Pannon RTV/Calbert Anita

A csütörtök délutáni futásnak idén is nagy volt a népszerűsége. A több mint 1000 résztvevő 5 kilométeres távot tett meg.

Cirok Norbert, résztvevő: „Mi informatikusok vagyunk. Mi rengeteget, napi nyolc órát ülünk, és aki ülőmunkát végez, az tudja, hogy azért egy idő után elkezdenek a különböző izmok kicsit megfeszülni. És ezért jó őket ellazítani, közben magát a feszültséget is levezetjük.”

Dudás Norbert, médiaházunk munkatársa nagyon örült ennek a lehetőségnek, szerinte ez az esemény kiváló lehetőség volt a kikapcsolódásra.

„Nagyon örülök, annak, hogy a Pannonban van ilyen lehetőség. A dolgozóknak nagyon fontos a munkán kívül is, hogy barátkozzanak és csapatot építsenek. Szerintem ez erre egy kiváló alkalom, ez a Business Run. Ha jól tudom, több mint hétszázan jelentkeztek erre a versenyre, a célom az, hogy legalább a top 200-ban benne legyek.”

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Mecserik Anita, aki szintén médiaházunk munkatársa, elmondta, nem volt kérdés, hogy jelentkezik a versenyre, mivel imád sportolni.

„Szerintem a futás az egyik legegyszerűbb mozgásforma, amit szerintem bárki bárhogyan tud végezni. Ez a maraton egy nagyon jó lehetőség, hogy csapatot építsünk, közösen mozogjunk. Szerintem, hogy sokan vagyunk, így könnyebben is fogunk teljesíteni és akár jobban is.”

Kristifor Bogdanić, az esemény szervezője arról beszélt, miért fontos a rendezvény.

„A munkatársak közötti barátkozás miatt, a jó energia átadása miatt, barátok és kollégák között, hogy egy kicsit lazítsanak, közelebb kerüljenek egymáshoz. Eljönnek futni, egy kicsit szórakozni is, és így majd produktívak legyenek a cégüknek, amikor visszatérnek dolgozni.”

A díjak kiosztása után buli várta a résztvevőket.

Serbia Business Run
maraton
futás
Palics

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.