Ugrás a tartalomra

A cél az éremszerzés

2022.08.30
12:10
2022.08.30
16:39
Forrás
Pannon RTV
Gőzerővel készül a jövő hétvégén kezdődő belgrádi birkózó világbajnokságra Nemes Viktor. A zentai származású birkózó már május végén megkezdte a felkészülést és igyekszik legjobb formáját hozni a szeptember 10-én rajtoló világbajnokságon.

Már hónapok óta zajlik a felkészülés a hazai birkózóknál a világbajnokságra, aminek idén Belgrád ad otthont. Nemes Viktor most ért haza egy 10 napos budapesti edzőtáborból, de holnap már indul is a következőre.

„A legfontosabb, hogy most a jövő hét szombaton, szeptember 10-én kezdődő világbajnokságra legyek a legjobb formában. Van még körülbelül tíz napom a versenyig. Most már csak a forma időzítésén lesz a hangsúly és hogy sikerüljön lefogyni azt a pár kilót, ami felesleg, de úgy gondolom, hogy nem lesz semmivel sem probléma.”

Viktor a kötöttfogásban a 77 kilogrammos súlycsoportban indul. Nehéz ellenfelek várnak rá, de mindenképpen éremmel szeretné zárni a VB-t.

„Azt kell tudni az én súlycsoportomról, hogy majdnem mindenki nagyon jó, úgy hogy nehéz dolgom lesz, de én úgy gondolom, hogy benne vagyok a top 5-be ebben a súlycsoportban és meg is fogom mutatni.

A birkózók már készülnek tehát, hiszen szeptember 10-e és 18-a között a kötöttfogásúak, a szabadfogásúak és a nők is szőnyegre lépnek majd Belgrádban.

Nemes Viktor
birkózás

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.